Köpvillkor

 

Nedan kan du läsa om köpvillkoren hos CK Trafikskola AB.

Avbokningsregler

Avbokning av körlektion skall ske senast arbetsdagen före körlektionen före 12:00 eller 2 timmar efter att du som elev fått en sms-påminnelse inför kommande dags utbildning. Avbokning skall endast ske via telefon (ej telefonsvarare) eller på plats i trafikskolan. Avbokas en körlektion för sent debiteras fullt pris för körlektionen. Avbokar en elev mycket upprepande gånger förbehåller vi oss rätten att avbryta elevens utbildning.

Sjukdom

Vid sjukdom skall läkarintyg visas för att en utebliven körlektion inte ska debiteras. Vi godtar endast intyg från läkare eller sjukvårdsinstans.

Betalning

Betalning sker via swish, faktura eller delbetalning.

Giltighetstid

Inköp skall förbrukas inom 12 månader från och med inköpsdatum.

Provavgifter

Provavgifter från trafikverket ingår inte i några av våra paket eller erbjudanden.

Person- och kontaktuppgifter

Du som elev ansvarar för att dina kontaktuppgifter stämmer. Skulle vi i receptionen ha skrivit fel kontaktuppgifter när du anmälde dig eller skulle du ändra dina kontaktuppgifter är du fortfarande ansvarig för att uppgifterna stämmer. Detta gäller din adress, telefonnummer samt e-post.

Öppet köp & bytesrätt

CK Trafikskola AB med organisationsnummer 559233-1986 har ej öppet köp på sina tjänster och produkter.

Avtalsförändringar

När vi ändrar på avtalet kommer du att få ett meddelande om detta. I detta fall behöver du godkänna villkoren igen även om du har gjort det tidigare. Var god läs villkoren noga för att vara medveten om förändringarna.

Avvikelser

Vi reserverar oss för att villkoren kan vara annorlunda i samband med prisändringar, kampanjer, realisationer eller förändring av paket. 

§ FORCE MAJEURE

CK Trafikskola AB med organisationsnummer 559233-1986 friskriver sig från avtalets åtaganden då saker som står utanför vår makt som yttre och extrema faktorer som vi som företag inte kunnat räkna med eller förutse och därmed inte kan genomföra våra tjänster och göra en återbetalning eller stå för ersättningskrav från kunden.

Bokning av prov

Trafikskolan bokar uppkörning åt dig på trafikskolans kod. Detta betyder att du gör provet på trafikskolans namn. För att vi ska kunna boka detta behöver du följa lärarens rekommendationer för antal körlektioner som behövs för att du ska bli godkänd på alla moment i utbildningsplanen.

Planering

Vi är oftast, beroende på säsong, fullbokade 4-8 veckor framåt. Efter den initiala planeringen av dina körlektioner kommer du att få en estimering på om ditt paket kommer att räcka för att ta körkortet. Skulle din estimering betyda fler körlektioner behöver du boka dessa omgående för att undvika avbrott i din utbildning. Väljer du att inte göra detta kan vi inte garantera en kontinuitet i din utbildning.

Översätt »