CK Trafikskola AB

Köpvillkor

Accepterade villkor

Genom att skriva in dig på CK Trafikskola AB blir du kund och användare av våra tjänster och accepterar därmed dessa avtalsvillkor.

Bokningsregler

Dina körlektioner bokas och planeras i dialog med dig. Vi anpassar vårt schema utefter dina arbtes- och skoltider i största möjliga mån. Innan varje lektion får du alltid en sms-påminnelse. Får du inte en sms-påminnelse dagen innan så ska du inte komma till skolan. Skulle du inte få ett sms och du bokat en lektion så kan det bero på att en uppkörning bokats åt en elev där vi tvingats avboka din lektion eller andra händelser som vi ej kunnat förutse. Vi meddelar dig ifall din lektion blir avbokad eller måste flyttas. Skulle det vara så att du inte blir meddelad gällande en avbokning och inte får en sms-påminnelse så betyder det att du inte har någon lektion. Får du inte en sms-påminnelse dagen innan så ska du inte komma till skolan. Du kan alltid ringa till oss vid frågor och funderingar.

Avbokningsregler

Avbokning av körlektion skall ske senast arbetsdagen före körlektionen före 12:00 eller senast 17:00 samma dag du som elev fått en sms-påminnelse inför kommande dags utbildning. Avbokning skall endast ske via telefon
(ej telefonsvarare) eller på plats i trafikskolan. Avbokas en körlektion för sent debiteras fullt pris för körlektionen. Avbokar en elev mycket upprepande gånger förbehåller vi oss rätten att avbryta elevens utbildning.
Alla riskutbildningar och handledarutbildningar ska avbokas minst 4 vardagar innan start.
Avbokning skall endast ske via telefon (ej telefonsvarare) eller på plats i trafikskolan.
Avbokas en utbildning för sent debiteras fullt pris för utbildningen.

Sjukdom

Vid sjukdom skall läkarintyg visas för att en utebliven körlektion inte ska debiteras. Vi godtar endast intyg från läkare eller sjukvårdsinstans.

Betalning

Betalning sker via swish, faktura eller delbetalning. Vid val av faktura tillkommer en faktura avgift på 49:-.
Vid utebliven betalning hanteras påminnelse- och inkassoåtgärder av Kvick Inkasso Sverige AB.

Giltighetstid

Inköp skall förbrukas inom 12 månader från och med inköpsdatum.

Provavgifter

Provavgifter från trafikverket ingår inte i några av våra paket eller erbjudanden.

Person- och kontaktuppgifter

Du som elev ansvarar för att dina kontaktuppgifter stämmer. Skulle vi i receptionen ha skrivit fel kontaktuppgifter när du anmälde dig eller skulle du ändra dina kontaktuppgifter är du fortfarande ansvarig för att uppgifterna stämmer. Detta gäller din adress, telefonnummer samt e-post.

Öppet köp & bytesrätt

CK Trafikskola AB med organisationsnummer 559233-1986 har ej öppet köp på sina tjänster och produkter.

Avtalsförändringar

När vi ändrar på avtalet kommer du att få ett meddelande om detta. I detta fall behöver du godkänna villkoren igen även om du har gjort det tidigare. Var god läs villkoren noga för att vara medveten om förändringarna.

Avvikelser

Vi reserverar oss för att villkoren kan vara annorlunda i samband med prisändringar, kampanjer, realisationer eller förändring av paket.

§ FORCE MAJEURE

CK Trafikskola AB med organisationsnummer 559233-1986 friskriver sig från avtalets åtaganden då saker som står utanför vår makt som yttre och extrema faktorer som vi som företag inte kunnat räkna med eller förutse och därmed inte kan genomföra våra tjänster och göra en återbetalning eller stå för ersättningskrav från kunden.

Vår rätt

CK Trafikskola AB har rätt att utan tidsbegränsning avboka elev vid körlektion eller kurstillfälle på grund av oförutsedda händelser. Missköter sig en elev under en körlektion eller kurstillfälle har läraren rätt att avbryta körlektionen eller kurstillfället. Körlektionen eller kurstillfället kommer att debiteras till fullo.
Om läraren bedömer att elevens hälsotillstånd är onormalt, såsom t.ex. alkoholpåverkan eller sjukdom
har läraren rätt att avbryta körlektionen eller kurstillfället. Eleven kommer att debiteras till fullo.
All form av våldsamt eller hotfullt beteende av elev/köpare eller närstående/anhöriga
mot skolan eller dess personal accepteras ej och kommer att beivras.

Bokning av prov

Trafikskolan bokar uppkörning åt dig på trafikskolans kod. Detta betyder att du gör provet på trafikskolans namn. För att vi ska kunna boka detta behöver du följa lärarens rekommendationer för antal körlektioner som behövs för att du ska bli godkänd på alla moment i utbildningsplanen.

Planering

Vi är oftast, beroende på säsong, fullbokade 4-8 veckor framåt. Efter den initiala planeringen av dina körlektioner kommer du att få en estimering på om ditt paket kommer att räcka för att ta körkortet. Skulle din estimering betyda fler körlektioner behöver du boka dessa omgående för att undvika avbrott i din utbildning. Väljer du att inte göra detta kan vi inte garantera en kontinuitet i din utbildning.