CK Trafikskola AB

Villkor

Accepterade villkor 

Genom att skriva in dig på CK Trafikskola AB med organisationsnummer 559233-1986 (nedan kallad ”CK Trafikskola”, ”vi” eller ”oss”), blir du kund och användare av våra tjänster och accepterar därmed nedanstående avtalsvillkor.

Bokningsregler

Dina körlektioner bokas och planeras i dialog med dig. Vi anpassar vårt arbetsschema utefter dina arbets- och skoltider i största möjliga mån. 

Steg på hur din bokning går till: 

 • Du får alltid en sms-påminnelse dagen innan din körlektion. 
 • Avbokning av din körlektion ska ske senast klockan 17.00 dagen innan din körlektion. Sen avbokning debiteras till fullo. Informationen står alltid i din sms-påminnelse. 

Får du inte en sms-påminnelse dagen innan så ska du inte komma till trafikskolan eftersom du inte har en körlektion inbokad. Skulle du inte få en sms-påminnelse och du bokat en körlektion så kan det bero på flera olika faktorer såsom:

 • Att en uppkörning bokats åt en elev där vi tvingats avboka din lektion,
 • Din trafiklärare blivit sjuk,
 • Andra oförutsedda händelser som vi ej kunnat påverka. 

Vi meddelar dig alltid ifall din körlektion blir avbokad eller måste ombokas. Skulle det vara så att du inte blir meddelad gällande en avbokning och inte får en sms-påminnelse så betyder det att du inte har någon körlektion. Vi högsäsong kan det hända att vi inte hinner meddela ändringar då ska du utgå från ovan. 

Du kan alltid skicka ett sms eller ringa till oss om du känner dig osäker.

Vi svarar mellan:
Mån - Fre 08-18
Lör - Sön 08-17

Avbokningsregler

Körlektioner: 

Avbokning av din körlektion ska ske senast klockan 17.00 samma dag du som elev fått en sms-påminnelse inför nästkommande dags utbildning. Avbokning ska endast ske via sms, telefonsamtal (ej telefonsvarare) eller på plats i trafikskolan. Information om detta står i din sms-påminnelse.

Avbokas en körlektion för sent debiteras fullt pris för körlektionen.

Risk- och handledarutbildningar:

Alla riskutbildningar och handledarutbildningar ska avbokas minst 5 vardagar innan kursdatum. Avbokning ska endast ske via sms, telefonsamtal (ej telefonsvarare) eller på plats i trafikskolan.

Avbokas en utbildning för sent debiteras fullt pris för utbildningen.

Avbokar en elev mycket upprepande gånger förbehåller vi oss rätten att avbryta elevens utbildning.

Sjukdom

Sjukdom skall alltid verifieras med ett sjukintyg eller likvärdigt för att du skall få debiterad lektion/kurs tillgodo vid sen avbokning. Vi förbehåller oss rätten att verifiera intyg som ej är utskrivna av läkare/sjukvårdsinrättningar.

Betalning

Betalning sker endast via swish, faktura eller delbetalning hos oss. Vid val av faktura tillkommer en faktura avgift på 49:- exklusive moms. Vid utebliven betalning hanteras påminnelse- och inkassoåtgärder av Kvick Inkasso. 

Delbetalning

Avbetalningsmöjlighet finns genom räntefri finansiering från vår partner. Hur mycket du vill betala i månaden bestämmer du själv genom att välja återbetalningstid. Du kan välja att dela upp din betalning i 1 till 3, 6, 12, 24 eller 36 månader utan ränta. Första delbetalningen aviseras månaden efter ditt köp. Du har varje månad en möjlighet att betala in ett högre belopp än de aviserade och på så sätt förkorta återbetalningstiden. För att bli beviljad kredit måste du uppfylla de krav som vår samarbetspartner har. Vi gör en ansökan via vår portal och ser ifall alla krav är uppfyllda. 

Giltighetstid

Inköp ska förbrukas inom 12 månader från och med inköpsdatum.

Provavgifter

Provavgifter från trafikverket ingår inte i några av våra paket eller erbjudanden.

Person- och kontaktuppgifter

Du som elev ansvarar för att dina kontaktuppgifter stämmer. Skulle vi i receptionen ha skrivit fel kontaktuppgifter när du anmälde dig eller skulle du ändra dina kontaktuppgifter är du fortfarande ansvarig för att uppgifterna stämmer. Detta gäller ditt fullständiga namn, personnummer, adress, telefonnummer samt e-post. Se hur vi hanterar dina personuppgifter under https://www.cktrafikskola.se/integritetspolicy 

Öppet köp & bytesrätt

CK Trafikskola AB med organisationsnummer 559233-1986 har ej öppet köp på sina tjänster och produkter.

Ångerrätt e-handel

Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara vi har skickat till dig. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Enligt 4 § i denna lag gäller inte ångerrätten distansavtal om bland annat:

 • En tjänst och fullgörandet har påbörjats med konsumentens samtycke under ångerfristen, till exempel abonnemang.
 • En vara som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gammal.
 • En förseglad ljud- eller bildupptagning eller ett förseglat program och förseglingen har brutits.

Ångerrätt gäller inte företag, samt endast om varan är i väsentligen oförändrat skick. Detta innebär att produkten skall kunna säljas som ny till nästkommande kund, utan att denne reagerar på att produkten ser använd ut. Du står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt. För att undvika problem när du vill utnyttja ångerrätten, tag kontakt med kundtjänst innan du skickar tillbaka varor. Ångerrätten omfattar inte varor som inhandlas på våra skolor, utan avser endast e-handel.

Vid åberopande av ångerrätt:

 • Meddela vår kundtjänst inom 14 dagar från det att du har mottagit beställningen eller del av den att du avser utöva din ångerrätt.
 • Returnera varan komplett i produktkartong, om möjligt med ursprungligt emballage, snarast efter att du meddelat oss om att avtalet frånträds. Annat ytteremballage går givetvis bra det också, så länge som varan inte riskerar att skadas i transport
 • Bifoga kontouppgifter för återbetalning. Återbetalning sker inom 30 dagar från det att varan mottagits av oss.
 • Varan ska vara komplett. Detta innebär att alla tillbehör ska finnas med i returen.

Vi förbehåller oss rätten att debitera självkostnadspris för de saknade delarna i de fall returen ej är komplett. Vi löser ej ut paket mot postförskott. Ej uthämtad försändelse betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten.

Avtalsförändringar

När vi ändrar på avtalet kommer du att få ett meddelande om detta. I detta fall behöver du godkänna villkoren igen även om du har gjort det tidigare. Var god läs villkoren noga för att vara medveten om förändringarna. Köpevillkoren publiceras på hemsidan. 

Avvikelser

Vi reserverar oss för att villkoren kan vara annorlunda i samband med prisändringar, kampanjer, realisationer eller förändring av paket.

§ FORCE MAJEURE

CK Trafikskola AB med organisationsnummer 559233-1986 friskriver sig från avtalets åtaganden då saker som står utanför vår makt som yttre och extrema faktorer som vi som företag inte kunnat räkna med eller förutse och därmed inte kan genomföra våra tjänster och göra en återbetalning eller stå för ersättningskrav från kunden.

Vår rätt 

CK Trafikskola AB har rätt att utan tidsbegränsning avboka elev vid körlektion eller kurstillfälle på grund av oförutsedda händelser. Missköter sig en elev under en körlektion eller kurstillfälle har läraren rätt att avbryta körlektionen eller kurstillfället. Körlektionen eller kurstillfället kommer att debiteras till fullo. Om läraren bedömer att elevens hälsotillstånd är onormalt, såsom t.ex. alkoholpåverkan eller sjukdom har läraren rätt att avbryta körlektionen eller kurstillfället. Eleven kommer att debiteras till fullo. All form av våldsamt eller hotfullt beteende av elev/köpare eller närstående/anhöriga mot skolan eller dess personal accepteras ej och kommer att beivras.

Bokning av prov

Trafikskolan bokar uppkörning åt dig på trafikskolans kod. Detta betyder att du gör provet på trafikskolans namn. För att vi ska kunna boka detta behöver du följa lärarens rekommendationer för antal körlektioner som behövs för att du ska bli godkänd på alla moment i utbildningsplanen.

Planering

Vi är oftast, beroende på säsong, fullbokade 4-8 veckor framåt. Efter den initiala planeringen av dina körlektioner kommer du att få en estimering på om ditt paket kommer att räcka för att ta körkortet. Skulle din estimering betyda fler körlektioner behöver du boka dessa omgående för att undvika avbrott i din utbildning. Väljer du att inte göra detta kan vi inte garantera en kontinuitet i din utbildning.

Godkännande av villkor - vid inskrivning

Jag har läst och tagit del av ovan information och är fullt införstådd med vad som gäller allmänna villkoren som gäller bl a körning, bokning, betalning, avbokning och återbetalningar.