KÖRKORTSTEORI

Körkortsteori hos CK Trafikskola i Södertälje

Är det dags att börja läsa din körkortsteori? Hos oss på CK Trafikskola i Södertälje får du rätt förutsättningar. Vi följer trafikverkets regelverk och erbjuder er en trygg och säker väg till ert körkort. Läs mer om körkortsteorin nedan.

Körkortsteori innehåll:

– Intro om hur utbildningen går till.

– Fordonets egenskaper.

– Naturlagar.

– Lagar och regler för bla fordon och miljö.

– Planering utav körning och resor.

– Risker.

– Trafikolyckor.

Syftet med körkortsteori är att du som elev skall erhålla mycket teoretisk kunskap och senare bli risk medveten, trafiksäker och trygg i din körning. Efter att du erhållit körkortet så skall du självständigt komma ihåg ifrån genomförda lektioner de kunskaper du erhöll under utbildningen och tillämpa de.  

– Det kan vara bra att börja med teorin i ett så tidigt skede som möjligt. Detta för att det praktiska dvs körningen, och det teoretiska samverkar.

*rekommendation från trafikläraren och utbildningsledaren. 

Gällande upplägget så är det bäst ifall du tar kontakt med oss på trafikskolan i Södertälje och träffar en trafiklärare som tillsammans med dig går igenom det mest optimala upplägget. Du kan delta i lärarledda kurser, studera på trafikskola eller välja att studera hemifrån via online frågor, böcker samt material ifrån trafikskolan.

Du kan delta i lärarledda kurser, studera på trafikskolan eller välja att studera hemifrån via online frågor, böcker och material ifrån trafikskolan.

Vi erbjuder körkorteori på flera spårk såsom svenska, engelska, arabiska, somaliska och persiska mm.

Översätt »